Glamour-guide (del fyra - sista delen)

Vad krävs egentligen för att ditt liv ska bli mer spännande och glamouröst? Här är några tips sammanställda du behöver för att plocka hem fler glamourpoäng! Varför? För att det är kul! Del ett finns här,del två här och del tre här.  

  1. Klä dig feminint.
    Använd kjolar och klänningar istället för bara jeans. Våga sätta lite färg på dina kläder! Kom ihåg: du ska sticka ut från den kompakta, gråblå jeansmassan.
  2. Lyxa till ditt hemaliv.
    För att uppfattas som lyxig måste du känna dig lyxig. Istället för att lägga hundratals surt förvärvade slantar på en spa-anläggning en gång om året kan du istället ordna spa-sessions billigt hemma. Lägg en ansiktsmask. Bada bubbelbad. Fila fötterna. Måla naglarna. Ofta.
  3. Använd snyggt smink.
    Smink är dyrt och de flesta av oss väljer en stram budgetlinje för att ruineras. Men satsa på att glamma till det genom att lägga en extra slant på ett riktigt lyxigt läppglans till exempel. Glöm försvarets hudsalva eller andra trendproggiga val, kör istället på något rosa och vackert som du flashar då och då!
  4. Investera i en härlig accessoar.
    Och använd den ofta. Det kan vara vad som helst. Ett par örhängen, en scarf, en väska eller en plånbok. Det viktigaste är att du ska känna dig dyr och cool när du bär den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0