Curtis Mayfield - Move On UpEftersom det har varit en underbart varm dag idag, tycker jag att den förtjänar en sång som denna. Nu ska jag ut i solen igen för en härlig grillkväll.

Att välja rätt concealer

Välj alltid en concealer som är ungefär en nyans ljusare än din foundation. För att dölja mörka ringar under ögonen, välj en med rosa underton. För att dämpa röda blemmor ska du leta efter en concealer med gul underton.
Om din concealer är för mörk, är risken stor att du kommer att likna en tvättbjörn; dina ögon kommer se mindre ut och, i värsta fall, ge illusionen av att någon tryckt in dem i ansiktet på dig. Om concealern är alldeles för ljus, kommer den bara att framhäva det du vill dölja, precis som en highlighter. Med risk för att du den här gången ser ut som en panda.
Testa alltid concealern i ansiktet över din foundation. Se till att du inte har pudrat dig innan, då kommer concealern se mörkare ut än den egentligen är och texturen kan bli kakig.
Concealer i stift brukar vara för tjocka och kladdiga, och applikatorn gör dessutom att du lättare drar i huden när du applicerar den (du ska alltid dutta). Flytande concealer åh andra sidan, är alldeles för tunn och rinnig. Det bästa alternativet är concealer i krämform (de som kommer i små burkar eller dosor). Eller en pännconcealer, med inbyggd applikatorborste; tex Yves Saint Laurents beryktade Touche Eclat.

RSS 2.0