Snowboard

Eftersom det inte blir snowboardåkning för min del, får jag i alla fall glädjas över att det finns människor som delar med sig sina egna åkturer ute i snön. 

Det fanns tidigare en härlig snowboard video, men den har youtube tagit bort av okänd anledning.

Ruka

Ruka
Okej, de flesta vet inte var Ruka ligger, men det förvånar mig inte heller. Eftersom Ruka ligger i det nästan obefintliga Finland, är de inte ett av de kändaste skidorterna. Jo, skidort är det! Det var just där jag skulle tillbringa jullovet, men planerna ändras... Stuga och allt är bokat, men det var meningen att jag skulle dela stugan med vänner och nu har alla missförstått varandra. Kostnaderna skulle fördelas jämt så pengar skulle inte innebära några problem. Vi tänkte dock inte på mat, bensin och andra utgifter, så varje person måste betala uppemot 800 euro! Aldrig att jag betalar så mycket för att fara på skidsemester. Hellre far jag över till Sverige på besök. Så jag tror inte jag får åka snowboard iår heller.

TV Links shut down

Fyfan säger jag bara!
Okej, det var ett tag sedan sidan stängdes ner, men inte förrän idag fick jag det bekräftat. Tidigare hade jag försökt komma in på sidan för att fördriva tiden, men misslyckades. Först trodde jag bara att det var något tillfälligt fel på sidan. Men nu, senast idag, förstod jag vad som hänt.
Ni som också varit nästinintill beroende av sidan känner samma besvikelse som jag. Nu kan jag inte längre spendera tid åt att kolla på nya spännande filmer, gratis! Jo, det går alltid att ladda ner, eller varför inte leta reda på filmerna själv. Men jag har inte tid för sånt, allt detta arbete gjorde tv links åt mig!


TV links shut down


tears of confusion coming to her eyes

Laleh - Live tomorrowLåten är egentligen rätt så gammal, men så otroligt bra. I brist på någonting annat så postar jag videon här på bloggen.

We could live tomorrow

Länge sedan jag postade ett inlägg, men nu tycker jag att jag borde bli lite mer aktiv. Har liksom mer tid och energi för det.

Bloggdesignen är fortfarande inte fullständig, men orkar inte mer för idag. Ska inte lägga för mycket tid på detta, utan jag har ju ett annat liv.


RSS 2.0