Mmm, mozzarellapizza!


Nu ska jag kila iväg, men innan dess ska jag få i mig lite mozzarellapizza. Ett superenkelt och supergott alternativ om man är vegetarian.

Buhu, vill ju vara naturligt brun!


Jag tycker det är så snyggt om man är naturlig brunette och slingar håret i blonda nyanser, så man automatiskt får en supersnygg utväxt. Det ser så fräscht ut. Jag tycker inte alls om att vara naturligt blond, för jag lyckas aldrig få det så där snyggt som tjejerna på bilden. Suck.

Perfekt förvaring till makeup borstarna!


JewLz tog inspiration från Sephora (men det skulle lika gärna vara från Kicks) och jag tycker resultatet är skit snyggt! Nu gäller det att bara palla iväg till IKEA (eller någon annan butik) och köpa vaser och dekorationssand.

Kolla värmen!

Kolla hur varmt det var i Los Angeles igår! Idag är det 33 grader! En väninna befinner sig just nu i stekheta Kalifornien. Jag är inte alls avundsjuk. Inte alls.

Ljuvliga dofter

Förutom krämer till ansiktet och otaliga ögonskuggor så frodas mina skåp och hyllor även av dofter. Hinner man inte sätta ner så mycket tid på frisyren eller sminket, så hjälper en dusch av en ljuvlig parfym. Jag brukar ofta vistas bland tax free diskar och där finns massvis av parfymer för nedsatt pris, därför har jag turen att välja och vraka bland flera parfymer. Dessa är mina absoluta parfymer just nu (listat från vänster).

Lancome - Magnifique 649kr/50 ml
En kryddig toppnot av saffran som övergår i hjärtnoter av olika sorters rosor.
Gucci - Envy Me 2 449kr/50 ml
En mjuk, fruktig och förförande doft av jasmin och ananas.
Burberry - London 399kr/50 ml
En sofistikerad och fruktig doft av sandelträ, persika, fresia, iris och viol.
Dolce & Gabbana - Light Blue 489kr/50 ml
En feminin, frisk och oemotståndlig doft av vita rosor, jasmin, citron och äpple.
Calvin Klein - Eternity Moment 269kr/30 ml
En underbar blandning av asiatiska blommor och frukter, med inslag av mysk och hallon.

Bästa parfymtips
- Välj en riktigt glamourös flaska, det är ju så mycket roligare att ha något vackert på badrumshyllan!
- Glöm regler om att vissa parfymer endast bör bäras kvällstid och så vidare. Utgå helt från din smak och bär gärna tyngre doft om du trivs med den!
- Testa att blanda två olika parfymer, det kan bli hur lyckat som helst och du kanske får fram just din drömdoft.
- Våga spreja på lite så omgivningen inte missar din signature scent även om du naturligtvis inte bör överdriva och därmed hamna i klammeri med alla parfymallergiker...


Ingen tid för frukost?


Det här är det perfekta valet om jag inte har så mycket tid för att äta frukost. Gryn i färdigt förpackade små påsar. Tar max två minuter att göra färdigt. Relativt nyttigt och är bättre än ingen frukost överhuvudtaget. Plus för att det är så gott! Vet dock inte om detta säljs i Sverige, men i Finland gör det i alla fall.

Frukostalternativ

Frukosten är dagens viktigaste mål (som säkert alla redan visste). Men jag själv tycker att frukosten är den tråkigaste av alla måltiderna eftersom det finns inte så himla många valmöjligheter. Här har jag valt några av mina favoriter.

Dag 1: Rågbröd
Rågbröd med rucola och alfalfagroddar (=hjälper mot acne). Fiberrikt med nyttig A-vitamin.

Dag 2: Hallonyoghurt
Rågbröd med isbergssallad och tomater & naturell sojayoghurt med hallon. Proteinrikt och fiberrikt med antioxidanter.

Dag 3: Müsli
Socker-fri müsli med valnötter. Socker-fri lingon och tranbär sojayoghurt med frysta lingon. Samt äpplen. Proteinrikt med antioxidanter.

Egg in the basket!

Superenkelt och supersnabbt mellanmål. Jag själv skulle nog föredra ett grovare bröd och använda olivolja, men det är upp till var och en.

Ägg
Brödskiva (relativt tjock)
Smör (eller olja)
Ett glas (för att skära ut ett hål)
Salt & Peppar

Gör ett hål med glaset, stek ena sidan av brödet i smör några minuter på svag värme. Vänd på skivan och knäck sedan ägget i brödskivans hål och låt steka några extra minuter. Tillsätt salt & peppar. Klart!

Är ketchup nyttigt eller inte?


Det var förut tal om huruvida ketchup är nyttigt eller inte. Tomater överhuvud taget innehåller en massa näringsämnen som är bra för kroppen. Bland annat den kraftfulla antioxidanten lykopen som det finns rikligt av i ketchup. Men utöver tomater innehåller ketchup även andra ingredienser och hit hör socker. Ketchup är nämligen rena sockerbomben och socker är verkligen inget vi behöver äta mer av.

Alla ketchupmärken tillverkas av tomatpuré. Någon standard för tomatpuré finns inte. Den kan således innehålla olika mängder vatten och socker. Det är därför inte säkert att en ketchup som innehåller 60 procent tomatpuré har ett högre tomatinnehåll än den som innehåller 55 procent tomatpuré. Det kan vara förvirrande för konsumenten.

Även halten lykopen skiftar från olika producenter, odlingsförhållanden och tomatsorter samt hur mogna tomaterna är när de skördas. Plommontomater innehåller som regel mer lycopen än andra. Spans­ka tomater har mer lykopen än svenska osv.

I ett test gjort av DN vann ICA's Ketchup "gott liv". Den hade lägst sockerhalt och hög halt av lykopen. Medan ICA's vanliga tomatketchup hade högst halt av lykopen.

OBS! Men se upp för det konstgjorda sötningsmedlet E 955, sukralos. Ett sötningsmedel som varken kroppen, reningsverken eller naturen kan bryta ner.

Gratis nedladdning från Myspace, Last fm...


Det här är ett utmärkt alternativ från att ladda ner torrents via TPB. Free Music Zilla är mycket smidigt att installera och mycket smidigt att ladda ner - och det går super snabbt. Hänger du ofta på Myspace, Last fm, Imeem osv och lyssnar på musik så kan du enkelt ladda ner den musik du lyssnar på. Förekommer inga virus eller liknande. Den enda nackdelen är att du inte kan ladda ner hela album, för det är inte ofta som hela album hittas på Myspace eller annan musiksajt.

Ane Brun - True Colours


Så vacker sång. Den bästa covern av Cyndi Lauper's låt.

Genre: touching, calm

The Hills är tillbaka i rutan!


Jag är så jäkla dålig på att kolla på tv i vanliga fall. Men det finns en serie (okej två - laddar hem Gossip Girl också) som jag följer. The Hills. Tycker inte The City är lika bra, faktiskt, lite långtråkigt. Men nu kommer ännu en säsong av The Hills. Säsong fem. Farligt, farligt. Gissa vem som kommer att titta?

Bakisguiden


Igår festade du som om det inte fanns någon morgondag. Du kände dig briljant, skitsnygg och allmänt kul. Idag klappar hjärtat hårt och snabbt, huvudet värker och ångesten håller dig i ett stadigt grepp. Visst det bästa hade så klart varit att softa med drinksen men nu ligger du där och ångrar dig. Här är tipsen du bör lägga på minnet och plocka fram när bakfyllan är ett faktum.

Pillertricket
Ställ väckarklockan en timme innan du ska kliva upp. Ta en Alvedon eller motsvarande. Drick ett stort glas vatten och gå sedan och lägg dig igen. När det väl är dags att gå upp kommer du må mycket bättre.

Duscha svalt
Duscha inte alltför varmt och alltför länge, blodkärlen i hjärnan utvidgas av värmen vilket förvärrar eventuell huvudvärk. Duscha allra helst kallt om du fixar det. Och löddra in dig i en sådan där riktigt fräsch duschcreme, gärna med uppfriskande citrusdoft.

Återfukta
Huden brukar vara lika törstig som du efter en natt av fest. Lägg därför på generöst med ansiktscreme och uppstramande, gärna kylskåpskall, ögonkräm. Har du tiden på din sida, applicera en riktigt fuktspäckade ansiktsmask och luta dig tillbaka.

Ta en Resorb!
Inte bara huden är uttorkad när du är riktigt bakis. Även din stackars kropp längtar efter återfuktning. Väskeeersättningstabletten Resorb är enligt många effektiv. En tablett motsvarar åtskilliga glas vatten och tillför viktiga salter. Resorb hittar du på apoteket.

Ät juicy mat
Tillåt dig själv att frossa i pizza, jättekebab, hamburgare eller vad det nu är du längtar efter. Din kropp behöver det sådana dagar. Och ja, klart du ska avsluta med en härlig efterätt, till exempel en hemlagad marängsuisse med väldigt mycket chokladsås.

Att tänka på när ångesten tar över
Allt känns mycket tyngre bara för att du är bakfull. Du gjorde med stor sannolikhet inte alls bort dig så stort som du upplever det. Dina kompisar var säkert minst lika fulla och är därför upptagna med att tänka på sina egna pinsamheter. Förmedlingen kommer de inte ens ihåg vad du sa eller gjorde. Okej?


Hur viktiga är egentligen ögonbrynen?


Här har vi Keira Knightley som är väldigt känd för sin naturliga skönhet (och hennes skådespelartalanger förstås). Vänstra bilden syns Keira med vildvuxna markerade ögonbryn men till höger (som är en retuscherad bild) får vi se henne i tunnare ögonbryn. Som du kan se på bilderna ovan, ser Keira helt annorlunda ut på högra bilden. Hennes näsa ser större ut och hennes haka verkar spetsigare. Hela hennes ansikte ser mindre attraktiv ut. Men i första bilden, är hennes ansikte mer balanserad - yngre och fräschare. Det gör en stor skillnad, eller hur? Exemplet visar hur mycket dina ögonbryn verkligen ramar in ansiktet och definierar din helhet. Plocka brynen måttligt!

Hur mycket vatten ska man dricka?


Rihanna avslöjar sina komplex


Det är inte bara vi vanliga dödliga som har komplex för diverse kroppsdelar - även våra kvinnliga världsstjärnor är då och då missnöjda med hur de ser ut. RIhanna är av många ansedd som en av världens vackraste kvinnor - själv har hon hatat sitt utseende sedan länge, speciellt sina ben. 

"Jag är inte bekväm med mina ben. Alla vill ha smala och perfekt tonade ben och det vill jag också."  

Fusktipsen för en fastare rumpa


Här är tipsen för de (latare och mindre motiverade) som vill ha en fastare rumpa snabbt.

Ut med den

Om du skjuter fram dina höfter blir rumpan automatiskt betydligt plattare - inte så kul, kanske. Så sluta pressa fram höfterna som en catwalkmodell, skjut istället ut bröstet när du går.

Välj rätt trosor
Alltför åtsittande trosor skär in i huden och ställer till med fenomenet fyra skinkor istället för två. Vill du vara helt säker på att undvika detta lilla problem är faktiskt string ganska bra trots allt! Dessutom finns idag en figurformande trosa som faktiskt är stoppad och ger en mer rundad form, javisst, lite konstig känsla kanske men yes, så effektivt för dig som vill ha bootie utan att träna massa! Fråga efter denna populära modell på exempelvis Lindex.

Kör med shorts
Ett par shorts är supersmickrande för rumpan och rätt modell (gärna de som slutar ett par decimeter ner på låret) ger illusionen av en mer fit bakdel. Hurra!

Noja inte över storleken!
Försök inte gömma din rumpa om den är modell större, effekten är ofta den motsatta i tältliknande outfits! Framhäv den istället. En fyllig rumpa är hett och du anar inte hur många som avundas dig! Vill du trots allt trolla bort den är en lätt 50-talsinpirerad, vippig kjol det bästa sättet.

Motionsformerna som formar


Här är sporterna och motionsalternativen som ger dig ett tightare, mer välformat ass!

- Cykling
- Ridning
- Slalom (hey, slalomrumpa är inte ett begrepp utan anledning!)
- Terränglöpning (uppförsbackarna gör susen!)
- Powerwalks
- Fotboll
- Tennis

P.S. Är din bakdel kall?
Känn på din rumpa. Är den kall? Fryser du ofta om händer och fötter, är chansen stor att även din bakdel skulle må bra av lite bättre blodcirkulation! Bättre blodcirkulation betyder färre celluliter och därmed en fastare rumplook. Så smörj, knåda, torrborsta och få blodet att strömma även där bak.

Hopprep - rolig träningsform!


Ett underskattat redskap är hopprepet. Att hoppa ger kondition, benstyrka och koordination, samtidigt som det är roligt. Dessutom kan man utmana sig själv efter egen förmåga. Hopprep är en billig träningsform som går att genomföras nästan överallt där utrymme ges. Det är även ett bra komplement till annan träning.

Är tillbaka på måndag!



Nu drar jag på semester. Kommer tillbaka på måndag. Ses då! Kolla gärna i arkiven, under tiden jag är borta.
Uppdate: jag var visst hemma på tisdagen!

Vågiga längder

Äger du en plattång, allra helst GHD, grattis! Nu kan du enkelt få vågiga längder (eller lockiga) mycket enkelt. Videon ovanför visar hur. Jag själv har slängt min locktång, eftersom lockarna aldrig blir hållbara. Men jag personligen anser att det enda stylingprodukten man behöver är en bra plattång med rundade kanter. Se själva och förundras av hur enkelt det egentligen är. Och övning ger färdighet.

Produkter som Sarah använde:
Shampoo - Paul Mitchell Color Care
Balsam - Paul Mitchell Color Care
Bed Head - After Party
Hårspray - Aquage
Plattång - GHD

Kom på dessutom att en recension av min GHD plattång borde vara aktuellt.

Ögonbrynen bakåt i tiden

Ögonbrynsikoner genom tiderna.

30-tal
Tunna, högt välvda och dramatiska ögonbryn var grejen på Marelen Dietrichs tid.
60-tal
Ögonfransarna i fokus så klart, alltid kombinerade med välvårdade, höga ögonbryn.
80-tal
Brooke Shields fick en hel generation att spara vildvuxna poshbrows.
90-tal
Högt, tunt och lite lätt ghetto fab var grejen då - både för Linda Evangelista och andra nittiotalstjejer!
2000-tal
Snyggt naturliga brows får symbolisera rådande ögonbrynstrend.

Glamour-guide (del fyra - sista delen)

Vad krävs egentligen för att ditt liv ska bli mer spännande och glamouröst? Här är några tips sammanställda du behöver för att plocka hem fler glamourpoäng! Varför? För att det är kul! Del ett finns här,del två här och del tre här.  

  1. Klä dig feminint.
    Använd kjolar och klänningar istället för bara jeans. Våga sätta lite färg på dina kläder! Kom ihåg: du ska sticka ut från den kompakta, gråblå jeansmassan.
  2. Lyxa till ditt hemaliv.
    För att uppfattas som lyxig måste du känna dig lyxig. Istället för att lägga hundratals surt förvärvade slantar på en spa-anläggning en gång om året kan du istället ordna spa-sessions billigt hemma. Lägg en ansiktsmask. Bada bubbelbad. Fila fötterna. Måla naglarna. Ofta.
  3. Använd snyggt smink.
    Smink är dyrt och de flesta av oss väljer en stram budgetlinje för att ruineras. Men satsa på att glamma till det genom att lägga en extra slant på ett riktigt lyxigt läppglans till exempel. Glöm försvarets hudsalva eller andra trendproggiga val, kör istället på något rosa och vackert som du flashar då och då!
  4. Investera i en härlig accessoar.
    Och använd den ofta. Det kan vara vad som helst. Ett par örhängen, en scarf, en väska eller en plånbok. Det viktigaste är att du ska känna dig dyr och cool när du bär den.

Fixa egna (nyttigare) chips!


Har du långt till kiosken? Lugn, du behöver inte visa din vackra nuna ute. Rota bara fram ett par potatisar från kylen och agera enligt följande.

- Skiva tunt och lägg ut på plåt.
- In i ugnen som ska vara på cirka 225 grader. Häll över lite olivolja och in i värmen i cirka 20 minuter.
- Salta potatisen när de är gyllenbruna. Se där, då var snacksen klara. Och du, det är mycket nyttigare än din vanliga flottpåse!

Avslöja kopian!


Är den där billiga Louis Vuitton väskan du köpte på second hand verkligen äkta? Här följs några tips på hur du avslöjar kopian!

Sömmarna
Är de slarviga? Hm, då har du nog en copy i din ägo. Kolla även sömmarna inne i väskan.

Dragkedjan
Den ska funka utan problem och glida lätt som en plätt

Mönsterpassningen
På loggoväskor bör du kolla in mönsterpassningen ordentligt, stämmer den inte helt är väskan knappast äkta.

Lädret
Känns det plastigt? Doftar det verkligen läder? Kolla. Självklart består en dyr väska av riktigt bra läder.

Är den ny?
En splitterny väska på second hand är ju lite märkligt. Verkar den helt oanvänd har du faktiskt all anledning att bli misstänksam. Och räkna med att 98% av alla bags på Tradera och Ebay är fekj, i synnerhet de som just är oanvända. Kolla säljarens övriga auktioner, är de många väskor for sale? Då handlar det nog om kopior.

Kvitto?
När man köper något dyrt som en märkesväska sparar man oftast kvittot. Finns det inget sådant på din secondhand-bag bör du vara extra försiktig. Serienummer, dustbag och äkthetsintyg är lätta att förfalska och ingen garanti för att väskan är äkta.  


Mat på dejten!


Vad man ska äta på dejten kan vara lite klurigt. Om inte så ta i alla fal del av dessa tips (med en nypa salt förstås).

Bra dejtningmat
Skaldjur av olika slag (klyschigt men snyggt, ge dig dock helst inte på att skala räkor - de lukar you know that!)
Pastarätter (men varning för jobbiga såser som gör ditt fejs helt rött och kladdigt)
En klassisk köttbit av något slag (självklart!)
Vilken fisk som helst (fisk känns alltid safe!)

Krånglig/allmänt dålig dejtningmat
Sushi (så vida du inte är en mästare på att äta snyggt med pinnar)
Tacos (spara eventuella tacosbufféer till kommande hemmakvällar)
Sallad (kom igen, så tråkigt och förutsägbart tjejigt!)
Indisk mat (du vet varför!)

Jakten på den perfekta jeansrumpan!


Breda höfter

Den som har lätt markerade höfter kan ibland ha svårt att gitta byxor som passar i midjan utan att bli bylsiga i låren - satsa därför gärna på stretchjeans. Vill du skapa ett intryck av nättare höfter så tänk på att välja byxor med fickor som inte sitter för långt isär och hitta hellre ett par där fickorna går längre ned på rumpan än på normaljeansen. Men kom ihåg att breda höfter ju är hur snyggt som helst så varför inte framhäva dem? I höga jeans får du en sexig kvinnlig figur.

Smal och rak
Du som har smala och raka höfter är lyckligt lottad och passar faktiskt i nästan alla jeansmodeller. Men smalisen vill ofta trolla fram lite rumpa och höfter. Satsa i sådana fall gärna på en ljus tvätt med slitningar, det plussar på fylligheten en hel del liksom fickor med ett lite större avstånd mellan varandra. Även detaljer på fickorna, till exempel framträdande broderier och välplacerade sömmar, ger ett fylligare intryck och lockfickor med knappar skänker karaktär och snygg rundning till rumpan.

Kvinnliga lår och rumpa
Har du - som de flesta tjejer - lite rumpa och lår så kan det vara trixigt att hitta ett par stuprör som inte får dig att känna som en stoppad korv. I en mörk tvätt gör sig dock ett par stuprör bra även på en J-Lo-rumpa eller en betydligt större bakdel än så. Tänk på att en låg midja får din rumpa att se lite mindre ut medan en hög midja visserligen inte gör rumpans intryck mindre, men ger hela dig ett längre intryck och framhäver dina former superfint. Vill du trots dina härligt kvinnliga former få dina höfter att se smalare ut kan du alltid köra med bootcut, det är ett välbeprövat kändisknep för att fixa illusionen av en smalare figur. Slutligen, satsa hellre på diskreta fickor än lockfickor om du vill förminska din rumpa.


Empire of The Sun - We Are The People


Nu ska jag dra vidare. Slänger först in en video på en bra låt från ett bra band. Empire of The Sun. Vänta en stund, låten börjar först 0.30.

Genre: Elektronisk pop

Är det något fel på mig?

Nojar du över den där isande huvudvärken, ögonryckningar eller blåmärkena? Läkaren Lina Martinsson ger förklaringar bakom ett gäng kroppsliga fenomen.

Du får ryckningar i ögonlocket
Helt naturlig "spontankramp" i små ögonlocksmuskler. Går över efter ett par minuter.

Du blir ibland sjukt bakfull trots att du inte druckit mycket
Det är inte bara mängden alkohol utan även faktorer som trötthetsgrad, stress, ämnesomsättning och samtidig läkemedelskonsumtion som styr hur stor berusningen blir.

Du känner en isande smärta i tinningen
Smärtor i muskulaturen precis under hårbotten är vanliga. Smärtan tycks komma från insidan av skallen, men den sitter i själva muskeln och är ofarlig. Kallas spänningshuvudvärk om den blir bestående.

Din mage kurrar, men du är inte hungrig
Magsäcken och tarmarna jobbar hela tiden med vår föda. Kurr upptill i magen brukar uppstå när magsäcken har tömt sig cirka fyra timmar efter senaste måltid. Kurr längre ned i magen brukar uppstå när tarmarna kramar avföringen ned mot ändtarmen.

Nattliga domningar
I sömnen kryper vi omedvetet ihop i fosterställning och drar in armar och ben under oss. Nerver domnar och blodcirkulationen stryps tillfälligt så vi tappar känseln och rörelseförmågan någon minut. Vi vaknar av obehaget och ändrar kroppsställning. Helt ofarligt. Om man är kraftigt berusad däremot vaknar man kanske inte och bestående skada kan uppstå.

Du får ständigt nya blåmärken
Om blåmärken uppstår utan att man slagit sig ska man kolla upp det på vårdcentralen. Om du är fumlig och törnar i jämt och ofta får blåmärken är det helt normalt, de äts upp av kroppen på en vecka. Om någon slår dig, sök hjälp innan det går för långt.

Du känner dig konstant trött, fast du går och lägger dig tidigt
En timme hård fysisk aktivitet på dagen ger en timmes längre sömnbehov. Vinterhalvåret är vi dock alla trötta på grund av ljusbrist. Acceptera, sänk kraven. Åk till solen en vecka mitt i vinter om du kan, men bränn dig inte...

Det är svårt att ta ett ordentligt andetag
Ofta en kroppslig känsla som hör samman med en psykisk oro. Rannsaka dig själv. När uppstår problemet? Om det inte går över, sök sjukvårdsupplysning för råd.

Du ser stjärnor
Trötthetssymptom. Ett förvarningstecken. Tar du det inte lugnt nu kan du svimma.

Glamour-guide (del tre)

Vad krävs egentligen för att ditt liv ska bli mer spännande och glamouröst? Här är några tips sammanställda du behöver för att plocka hem fler glamourpoäng! Varför? För att det är kul! Del ett finns här och del två här.

  1. Festa inte för hårt.
    Det är inte på grund av moral som du bör undvika att bli så full att du går under benämningen packad. Nej, klart du ska festa till, inte för hårt bara - tyvärr är det allt annat än glamouröst att snubbla omkull på väg till toaletten, sluddra och se allmänt illamående ut. Dessutom bör du faktiskt ha i åtanke att dunderfyllor sliter en hel del på din vackra kropp.
  2. Visa inte för mycket!
    Glittriga, korta och urringade toppar är snygga. I en musikvideo. Less är inte more. Din morsa kanske hade lite rätt ändå. Tyvärr. Du ser mer sofistikerad och glamourös ut om du inte visar magen. Och den fina gamla fashionregeln om att flasha antingen ben eller överkropp, inte alltihop, är rätt bra ändå - urringat betyder alltså mer påklätt nedtill och vice versa.
  3. Skratta mycket!
    Skratta även om personen mitt emot dig är lika rolig som ett UR-program en trött förmiddag. Skratta, skratta, skratta! De runt omkring er tycker då att du verkar vara roligast på hela haket. Du har kul oavsett var du befinner dig och därför vill alla vara i din närhet.
  4. Flirta loss!
    Ge långa blickar till män du vill ha, män du inte vill ha, snygga snubbar och till några som bara längtar efter lite ögonkontakt. Inte för att tigga gratisdrinkar utan för att fånga hela rummet du befinner dig i.
  5. Sov ut.
    Sömn är en lyx som få har tid med. Men du har. Det är i alla fall vad du vill få alla att tro. Försök sova så mycket du bara kan och släpp alla dåligt-samvete-känslor du eventuellt får när du sover bort en halv lördag. Sömn gör dig frisk och stark, vilket både syns och känns.

Adele - Right As Rain


Så nu är datorn fixad, det väsentliga är installerat och gamla filer överförda. Dags för bloggen att komma på fötter igen. Det firas med en låt, som ger härligt positiv energi.

Genre: Soul, Jazz

Modellers skönhetstips: Sanli


Sanli använder Klorane Dry Oat Shampoo för ge håret ett renare intryck, när hon inte har tid att föna blött hår. Torrshampo ger även den där extra volymen.

Det vackraste

Jag har nog sagt det tidigare, men ett varmt leende gör mina knän svaga omedelbums. Mmm.

RSS 2.0