Glamour-guide (del tre)

Vad krävs egentligen för att ditt liv ska bli mer spännande och glamouröst? Här är några tips sammanställda du behöver för att plocka hem fler glamourpoäng! Varför? För att det är kul! Del ett finns här och del två här.

  1. Festa inte för hårt.
    Det är inte på grund av moral som du bör undvika att bli så full att du går under benämningen packad. Nej, klart du ska festa till, inte för hårt bara - tyvärr är det allt annat än glamouröst att snubbla omkull på väg till toaletten, sluddra och se allmänt illamående ut. Dessutom bör du faktiskt ha i åtanke att dunderfyllor sliter en hel del på din vackra kropp.
  2. Visa inte för mycket!
    Glittriga, korta och urringade toppar är snygga. I en musikvideo. Less är inte more. Din morsa kanske hade lite rätt ändå. Tyvärr. Du ser mer sofistikerad och glamourös ut om du inte visar magen. Och den fina gamla fashionregeln om att flasha antingen ben eller överkropp, inte alltihop, är rätt bra ändå - urringat betyder alltså mer påklätt nedtill och vice versa.
  3. Skratta mycket!
    Skratta även om personen mitt emot dig är lika rolig som ett UR-program en trött förmiddag. Skratta, skratta, skratta! De runt omkring er tycker då att du verkar vara roligast på hela haket. Du har kul oavsett var du befinner dig och därför vill alla vara i din närhet.
  4. Flirta loss!
    Ge långa blickar till män du vill ha, män du inte vill ha, snygga snubbar och till några som bara längtar efter lite ögonkontakt. Inte för att tigga gratisdrinkar utan för att fånga hela rummet du befinner dig i.
  5. Sov ut.
    Sömn är en lyx som få har tid med. Men du har. Det är i alla fall vad du vill få alla att tro. Försök sova så mycket du bara kan och släpp alla dåligt-samvete-känslor du eventuellt får när du sover bort en halv lördag. Sömn gör dig frisk och stark, vilket både syns och känns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0