Jakten på den perfekta jeansrumpan!


Breda höfter

Den som har lätt markerade höfter kan ibland ha svårt att gitta byxor som passar i midjan utan att bli bylsiga i låren - satsa därför gärna på stretchjeans. Vill du skapa ett intryck av nättare höfter så tänk på att välja byxor med fickor som inte sitter för långt isär och hitta hellre ett par där fickorna går längre ned på rumpan än på normaljeansen. Men kom ihåg att breda höfter ju är hur snyggt som helst så varför inte framhäva dem? I höga jeans får du en sexig kvinnlig figur.

Smal och rak
Du som har smala och raka höfter är lyckligt lottad och passar faktiskt i nästan alla jeansmodeller. Men smalisen vill ofta trolla fram lite rumpa och höfter. Satsa i sådana fall gärna på en ljus tvätt med slitningar, det plussar på fylligheten en hel del liksom fickor med ett lite större avstånd mellan varandra. Även detaljer på fickorna, till exempel framträdande broderier och välplacerade sömmar, ger ett fylligare intryck och lockfickor med knappar skänker karaktär och snygg rundning till rumpan.

Kvinnliga lår och rumpa
Har du - som de flesta tjejer - lite rumpa och lår så kan det vara trixigt att hitta ett par stuprör som inte får dig att känna som en stoppad korv. I en mörk tvätt gör sig dock ett par stuprör bra även på en J-Lo-rumpa eller en betydligt större bakdel än så. Tänk på att en låg midja får din rumpa att se lite mindre ut medan en hög midja visserligen inte gör rumpans intryck mindre, men ger hela dig ett längre intryck och framhäver dina former superfint. Vill du trots dina härligt kvinnliga former få dina höfter att se smalare ut kan du alltid köra med bootcut, det är ett välbeprövat kändisknep för att fixa illusionen av en smalare figur. Slutligen, satsa hellre på diskreta fickor än lockfickor om du vill förminska din rumpa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0