Sex snabba skönhetsknep

Sex snabba skönhetsknep

Skönhet behöver varken vara komplicerat eller dyrt.
Här bjuds på sex lätta och billiga knep. Relaterat material:


1. Avocadometoden
Skala en mogen avocado som du kör i en mixer. Smörj sedan in din kropp med massan och låt den sitta kvar i 20 minuter. Resultatet blir en mjuk hud då avocado fungerar som en naturlig fuktighetskräm.

2. Gör en äggmask
Undvik att bli ruinerad på ett exklusivt spa. Här kommer ett betydligt billigare knep om du vill att lyfta din trötta och slappa hud. Knäck ett ägg i en skål och separera gulan. Amvänd vitan för att göra en ansiktsmask. Låt den sitta kvar i fem minuter innan du sköljer av. Proteinet i ägget är bra för din hud.

3. Heta ögonfransar
Har du raka ögonfransar så försök värma din ögonfransböjare med en hårtork i ett par sekunder. Då får du ögonfransarna att böja sig lättare. För att bevara din nya stil så använd en vattenfast mascara som torkar snabbare och som bevarar ögonfransarnas böj mer effektivt.

4. Läcker strandfärg på ett kick
Är du blek och hängig. Använd en brun-utan-sol-kräm som du blandar med lite handkräm. Smörj sedan in dina ben så får du en läcker strandfärg på ett litet kick.

5. Lys med vinäger
En del vinäger och fyra kolsyrat vatten. Blanda och använd i håret. Låt det sitta kvar i en kvart innan du schamponerar. Resultatet blir skinande.

6. Trolla bort ett pluffsigt ansikte
Irritationer i ansiktet? Blöt en påse grönt te i ett par minuter. Lägg sedan påsen över ditt ansikte. Antioxidanterna i tet lugnar dina inflammationer.

Källla: improveme.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0