Topplack som håller vad de lovar!

Vi vet alla att topplack är viktigt om vi vill uppnå hållbart resultat. Men det finns massvis av lack som dessvärre inte gör någon nytta. Däremot efter flera års letande har jag hittat två favoriter, Sally Hansen & Seche Vite. De två topplack som också är stora favoriter på MUA. Så vill du ha topplack som verkligen gör att din manikyr håller utan att du behöver spendera särskilt mycket pengar. Är någon av ovanstående du ska välja!

Sally Hansen - Mega Shine Top Coat
Får nagellacket att hålla i nästan en hel vecka utan att nagellacket börjar lossna. Ger otroligt mycket glans och har en ganska tjock konsitens. Blir dock ganska snabbt dålig/tjocknar.
Pris: 94 kr

Seche Vite - Dry Fast Top Coat
Nagellacket håller i evigheter, beror dock också vad för nagellack du använder. Bäst resultat får du om du använder baslacket av samma märke. Ger inte lika mycket glans som Sally Hansen, men nagellacket sitter som berg. Denna produkt har också längre hållbarhet och blir inte lika snabbt dålig som Sallys, man kan även köpa Seche Restore som gör lacket som nytt igen om det börjar bli alltför tjockt och trögflytande.  
Pris: 120 kr

Mitt alternativ blir dock Seche Vite, trots det högre priset.

Läs också vad andra tycker om produkterna här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0