Anti-aging ingredienser du ska använda (del två)

Det har kommit helt nya anti-aging ingredienser som är effektiva och håller vad de lovar. Fina linjer, ögonpåsar, torr hy och gråa hårstrån är snart ett minne blott!

Se del ett
här

Alfaliponsyra
Alfaliponsyra (ALA) är den mest kraftfulla av alla antioxidanter. ALA gör något mer än vad andra antioxidanter klarar av. Den är både fett- och vatten löslig, vilket betyder att den kan arbeta inne i cellen och cellmembranet för att därmed uppnå häpnadsväckande anti-aging resultat. I en studie som gjordes i British Journal of Dermatology, testades kvinnor i medelåldern och antalet rynkor minskade med cirka 50 %.
Finns bland annat i:
Aubrey Organics Night Creme with ALA och Kalologie Infuse Antioxidant Serum

Lactobacillus

Bibehåller balansen av fukt och goda bakterier i hyn, precis som fil och yoghurt gör för tarmarna. I ansiktet påskyndar Lactobacillus även läkninsprocessen, särskilt efter peeling.
Finns bland annat i:
Clinique Medical's produkter

Pholerin
Är en antioxidant som utvins ur äpplen. Och när det är kombinerat med vitamin C och ferulic syra, har det visat sig att penetrera huden och stör bildningen av bruna fläckar och rynkor. Det skyddar också mot DNA-förändringar och hämnar därmed uppkomsten av hudcancer.
Finns bland annat i:
SkinCeuticals Pholertin CF serum

Isotretinoin
Den viktigaste ingrediensen i Accutane som används bland annat mot svår akne. Vad som är nytt är att den även kan förbättra rynkor, hudton och pigmentfläckar. Bäst av allt, håller dess effekter i flera år.
Finns bland annat i:
Accutane

Polyfluoroesters
Motverkar frissigt hår men till skillnad från silikon, tämjer den friss utan att tynga ner håret. Det tränger sig in i hårstråna och hindrar fukt att göra håret frissigt.
Finns bland annat i:
No Frizz by Living Proof

Källa: allure.com

Kommentarer
Postat av: Heyli

de funkar faktiskt med bara honung i te men det blir helt klart godare med socker också.. men ska försöka utan socker, känns nyttigare :)

2010-01-17 @ 19:54:41
URL: http://heyli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0