Att välja rätt ögonskugga

När det kommer till ögonskugga, är puderversionen det bästa valet. Krämvarianten är krångligare att jobba med och har en tendens att samla ihop sig i alla små linjer och veck som man inte ens visste att man hade. Men eftersom puderskugga har en liten tendens att få ögonlocken att se torra ut behöver du hitta en som känns en aning krämig. Testa dig fram genom att dra ringfingret över en testskugga och sedan gnida det försiktigt mot tummen. Om skuggan känns mjuk, len och samarbetsvillig så har du hittat rätt. Om det snarare känns trögt eller om skuggan smular sig eller faller isär som torrt vetemjöl är du helt fel ute.
  När du hittat din ögonskugga är det första du ska göra att slänga bort den mesiga lilla aplikatorn med skumgummispets som förmodligen följt med dig hem. Tack vare denna lilla sak lider alldeles för många tjejer av strimmiga, ojämna och skarpkantade ögonlock.
  Du ska applicera din skugga med en riktig ögonbrynspensel (de kommer i många modeller och former, så testa dig fram). Eller, för att fixa ett riktigt mjukt och naturligt resultat, ditt ovärderliga ringfinger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0