Hitta DIN träningsform

Rastlös, stressad eller bara lat? Det finns en träningsform för alla - det gäller bara att hitta den som funkar bäst just för dig.

För dig som...
Jobbar massor
Känner du dig vid dagens slut alltför trött för att träna eller anser du dig helt enkelt inte ha plats i fullsmockade schema?
Testa
Pilates! En träningsform som känns skön för den stressade och som gör underverk för både kropp och själ genom att kombinera styrketräning, yoga och stretchövningar.

Är rastlös
Har du en förmåga att tröttna på det mest relativt snabbt? Kanske ett outnyttjat gymkort i plånboken för att det var jus så trist?
Testa
Streetdance! En garanterat rolig dansform som ger superbra, allsidig träning samtidigt som du knappast tröttnar i första taget eftersom det inte är helt lätt. Finns inte streetdance i din hemort kan du testa någon annan dansform.

Är en latmask

Gymkortet används aldrig  och du är helt enkelt för bekväm för att få någonting gjort i träningsväg.
Testa
Satsa på all vardagsmotion du kan få - det gör skillnad! Aldrig mer hiss, gå eller cykla till jobbet, bär alltid matkassarna själv. Försök helt enkelt röra dig så mycket du bara kan, varje dag.

Inte orkar vänta på resultat

Du vill ha resultat i form av viktras nu, inte om tre månader. Känns det igen?
Testa
Löpning! Japp, handlar det om förbränning och viktnedgång är det ut i löpspåret som gäller. Få andra träningsformer är så effektiva som just löpning och det enda du behöver investera i är ett par bra skor. Vill du av någon anledning inte springa, passar snabba promenader också bra.

Ogillar gym

Samtidigt som ditt gymförakt frodas, har du börjat inse att sena nätter, pizzakomsution och glass i stora lass har satt sina spår. Så, hur ska du bli av med eländet?
Testa
Ridning! Många som aldrig tidigare ridit sätter igång i vuxen ålder och upptäcker att det är helt fantastiskt. Samtidigt som du tränar muskler du inte visste fanns och blir fit all over får du komma ut i ny miljö totalt skild från den på gymmet.

Ogillar gruppaktiviteter

Du har svårt för gruppövningar och offentliga omklädningsrum.
Testa
Träningscykel! Du kan cykla när du vill, hur du vill. Med fördel ensam framför favvoserien i din sunkigaste outfit! En ny kostar ca 4 000 kr. Cykling ger verkligen resultat, kom bara ihåg att överkroppen kan behöva ett pass också. Detta löser du enkelt genom att investera i hantlar och gummiband.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0