Anti-aging ingredienser du ska använda


Det har kommit helt nya anti-aging ingredienser som är effektiva och håller vad de lovar. Fina linjer, ögonpåsar, torr hy och gråa hårstrån är snart ett minne blott!

Pro-xylane
Denna mega-återfuktare är en långtidsverkande syntetisk form av hyaluronsyra som lockar vatten till cellerna och rymmer upp till 1000 gånger sin volym. Den håller huden fyllig och gör linjer mindre uppenbara. Den ökar också kommunikationen mellan cellerna (en funktion som normalt minskar med åldern) som upprätthåller produktionen av kollagen (som motverkar rynkor och håller huden i form).
Finns bland annat i:
L'Oréal Paris Skin Genesis Daily Moisturizer SPF 15 Lotion och Lancôme Absolue Premium Bx line

Sirtuins
Dessa enzymer hjälper till att reparera skador i cellerna och hittills är den enda ingrediensen som är känd för att göra att cellerna lever längre i forskningslabben. De kan öka produktionen av kollagen också.
Finns bland annat i:
Avon Anew Ultimate Age Repair Day SPF 25, Clinique Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer, och Estée Lauder Time Zone Line and Wrinkle Reducing Crème.

Tillväxtfaktorer
Tillväxtfaktorer är proteiner och hormoner som instruerar celler att utföra vissa uppgifter som att producera kollagen och ökar bildningen av blodkärl. En studie visade att dessa faktorer avsevärt minskade rynkor kring ögonen och munnen.
Finns bland annat i:
Dior Capture R60/80 Xp Rich Crème och Murad CitySkin Night Treatment

Niacinamide
En naturligt förekommande form av vitamin B3, Niacinamide sparkar effektivt igång olika enzymer för att reparera cellens DNA. Och medan cellernas DNA fixas, tycks Niacinamide göra att processens sker snabbare. Förutom att den förebygger solskador, har den även vissa cancerförebyggande egenskaper.
Finns bland annat i:
Olay Definity products och Remergent DNA Repair Age Retaliator Serum

Peptider
Vissa peptider tros minska påsar under ögonen genom att förbättra cirkulationen av det lymfatiska systemet.  En del peptider mjukar upp muskler som orsakar rynkor och andra förbättrar hudens absorbering av kollagen.
Finns bland annat i:
Olay Regenerist produkter och Kinerase Ultimate Day and Night Moisturizers.

Källa: allure.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0