Mischa Bartons sunda livsstil

Efter att hon dök upp i tvrutan då OC sändes, har jag blivit fäst vid hennes utstrålning och skönhet. Hennes klädstil är det faktiskt inte heller fel på. Hon är så perfekt som man bara kan bli, och har alltid varit mitt skönhetsideal. Hursomhelst här är några av Mischas egna sunda vanor, som faktiskt är väldigt lika mina. Konstigt? Kanske inte.

Mischa går långa promenader , tränar pilates och äter mycket grönsaker och fisk. Hennes bästa tips är:


- Strunta i vad andra tycker. Jag vet att det är svårt, men det är viktigt. Det är bara tröttsamt att bry sig om vad andra

säger.

Detta äter hon till...
Frukost: Mischa börjar dagen med en skål müsli och frukt. Till det dricker hon ett glas varmt vatten med lite pressad citron för att rena kroppen och få igång ämnesomsättningen.
Lunch: Hennes favoritmat är sushi. Ris och fisk är magert och håller energin uppe och blodsockret på en stabil nivå.
Mellanmmål: Gärna sojabönor - men det händer att en chokladbit slinker ner.
Middag: Mischa älskar fisk och kyckling. Det blir ofta något från den asiatiska restaurangen "Geishas house" i Hollywood. Misomarinerad torsk med grönsaker och endiver är en favorit.

Egna kommentarer: Jag går också långa promenader antingen morgon eller kväll. Tränar pilates gör jag tre gånger i veckan. Äter mycket grönsaker, men fisk mer sällan då min familj hellre äter det tråkiga nötköttet. Börjar också frukosten med ett glas varmt vatten, en skål fullkornsflingor (istället för müsli) och frukt. Ja, vad ska man säga vi har våra likheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0