Glamour-guide (del två)

Vad krävs egentligen för att ditt liv ska bli mer spännande och glamouröst? Här är några tips sammanställda du behöver för att plocka hem fler glamourpoäng! Varför? För att det är kul! Del ett finns här.

  1. Light-ljug.
    Var inte rädd för att krydda anekdoter lite extra. Och våga dra en kul story ibland som kanske inte är hundraprocentig sann... Varför inte, liksom? Vi lever ju förmodligen bara en gång!
  2. Tillbringa tid för dig själv.
    Sitt ensam på det härligaste caféet du vet och läs en tjock modetidning. Klä dig casual och lägg en slant på kaffe och en tidning (istället för att lägga pengarna på en bulle).
  3. Säg inte vad tröjan kostade!
    Säg aldrig vad dina kläder kostar. Om någon säger "Åh, vilken fin tröja!", svara inte då genast "H&M, två hundra spänn", utan tacka bara för komplimangen och le.
  4. Fejka självförtroende.
    Visst kan du fejka om du inte har det. För va fan - alla har osäkra sidor och brister. Gå alltid rakt på och med huvudet högt. Om någon skulle stoppa dig, håna dig eller undra vad du säger eller gör så svara med ett "Ursäkta?". Vilka är dem att stoppa dig? Fake it 'til you make it, helt enkelt! Genom att agera som om du hade självförtroende så får du det till slut på riktigt!
  5. Lär dig vakternas namn
    Se till att bli hej med vakterna på de ställen du går till. Passa på att chitchatta med de stora grabbarna när du gör entré och när du lämnar stället. Och kom ihåg deras namn. "Hej Leffe!" och "Hej då, Leffe" eller "Tack för ikväll, Leffe". Åja, de älskar att känna sig viktiga.

Kommentarer
Postat av: 99 dreams

Först får man 15 minuters nack och ryggmassage, sedan är det rengöring, portömning, ånga, aha-rengöring, massage och jag vet inte vad de kallar det men de använder en slags "slip" för att göra huden supermjuk tillsammans med peeling sedan mask sedan serum+kräm. 90 min, det är inte illa, om man vill kan man bli sminkad med i.d. efteråt, men det brukar jag skippa.. 600 ligger det på så det måste nästan vara diamanter i dina krämer om de ska hålla det priset.. jag skulle inte accepterat det!

2008-11-29 @ 16:48:31
URL: http://pnp.blogg.se/
Postat av: 99 dreams

Genom att agera som om du hade självförtroende så får du det till slut på riktigt!



det är lite irriterande faktiskt..

2008-11-29 @ 16:50:03
URL: http://pnp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0