Glamour-guide (del ett)

Vad krävs egentligen för att ditt liv ska bli mer spännande och glamouröst? Här är några tips sammanställda du behöver för att plocka hem fler glamourpoäng! Varför? För att det är kul!
  1. Investera i höga klackar.
    Allt blir annorlunda i ett par höga dojor - din hållning, din attityd och blickarna du får. Om du inte kan gå snyggt i klackar är det inte för esent att lära sig. Gör det. Nu. Gå runt i dem hemma, när du slänger soporna, när du köper mjölk och när du går till tvättstugan. Övning ger färdighet.
  2. Inga kläder efter väder.
    Du måste inte ta på dig jeans, polo och dunjacka för att det är kallt ute. Om det är fest har en sann partytjej kjol, obekväma skor och tunn kappa (alternativt fuskpäls) och lägger en slant på taxi eller ser till att få skjuts av någon vänlig själ. Och om det regnar: använd inte regnkappa när det finns paraply!
  3. Var lat.
    Låt herrarna öppna dörren åt dig, hämta drinkarna och bära Ica-kassarna. Låt honom gärna diska också, diskmedel är inte naglarnas bästa vän direkt och ett hyfsat argument för att slippa.
  4. Prata inte om dieter.
    Avslöja aldrig något om en GI-, Atkins- eller flygvärdinnediet som du maniskt följer. Lämna allt tråkigt dietsnack åt sidan, säg hellre att du äter i stora lass och aldrig tränar. Låt hellre inte någon veta att du tittar på och inspireras av program som "Du är vad du äter".
  5. Våga stå för dina åsikter.
    Våga sticka ut genom att stå för dina åsikter. Försök hålla en viss koll på vilka nyheter som just nu diskuteras, om politiska åsikter, vilket mode som regerar, vilka filmer och böcker som bör läsas och säg vad du tycker. Sluta vända kappan efter vinden och anpassa dig efter sällskapet i alltför stor utsträckning, det får bara dig att uppfattas som slätstruken och därmed lite trist. Det är aldrig en sådan person man minns efter en lång middag med många gäster - de går upp i rök.

Kommentarer
Postat av: fannyy

ja, det är som de alltid är i livet då! motgånger och medgångar! jadu, i den nya miljön stormtrivs jag i faktiskt! känns rätt så jävla bra att det kändes så bra att flytta hemifrån! och att man hittade vänner osv på engång. fast rädningen mest var nog att jag skaffade pojkvän som också går i skola här i östersund så! men annars är sverige rätt kallt och rätt trist. men jag tror inte det är någon skillnad i finland, om jag inte har fel? :b

2008-11-13 @ 11:47:13
URL: http://fannyannamariaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0