Så kan hans kroppspråk avslöja honom

Relation

Om en tjej gillar någon så har hon inte mindre än 52 olika sätt att visa sitt intresse på. Men genomsnittskillen väljer mellan max tio olika sätt. Så med lite träning blir det lika lätt att läsa honom som en öppen bok. Här är några tecken att hålla utkik efter om du inte är säker på vad han känner:

Han särar på läpparna. Om han gillar det han ser särar han automatiskt på läpparna första gången era blickar möts.

Hans näsvingar fladdrar till och hans ansikte "öppnar sig". Han böjer på ögonbrynen, särar på läpparna, vidgar näsvingarna och öppnar ögonen vilket ger hela ansiktet ett vänligt och öppet uttryck.

Han härmar dina rörelser. Om han gillar dig kommer han att försöka synkronisera sina rörelser efter dina. så om du lägger handen på hakan kanske han gör detsamma. Om du lutar dig framåt gör han samma rörelse.

Han höjer på ögonbrynen. Genom att göra det öppnas ögonen så att mer ljus kommer in i dem. Då ser ögonen klara, stora och inbjudande ut. Men du måste vara uppmärksam, det hela tar bara en femtedels sekund!

Han försöker dra till sig din uppmärksamhet. För vissa killar betyder det kanske att de försiktigt rättar till tröjan, medan andra bara blir högljudda och stökiga.

Han slätar till eller rufsar till håret, beroende på vad som får det att se bättre ut. Killar gör det här omedvetet och oftare än man tror.

Han rör vid sitt ansikte ofta. Om han gillar dig blir framför allt hans läppar och mun mer känsliga, vilket får honom att röra vid ansiktet oftare. Det är en kombination av nervös upphetsning och putsning. Dessutom får den andra personen kanske för sig att det vore en bra idé att kyssa de där läpparna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0