Ge ansiktet ett lyft


Ge ansiktet ett lyft

När jag rensade i datorn hittade jag en textfil full med tips och tyckte att jag lika gärna kunde publicera dem här på bloggen innan jag lägger den i papperskorgen.

1. Luggen fungerar inte för alla men den är ett perfekt sätt att förnya frisyren utan att bli några decimeter kortare. Be din frisör om en etappklippt lugg som inte är för tjock och som lätt kan svepas över ena ögonbrynet - så växer den ut snyggare.

2. Vill du att ansiktet ska stråla kan det vara en god idé att byta ut ditt puderrouge mot ett krämrouge. Det blandar sig lättare med din hud och ger den nytt liv medan ett puderrouge har en tendens att sitta "på" huden och få den att se plattare ut.

3. Pigga upp dina ögon genom att blanda din concealer med highlighter. Applicera sedan blandningen under dina ögon. Concealern döljer missprydande färgväxlingar medan highlightern reflekterar ljuset och får dina ögon att se både piggare och klarare ut.

4. Få dina tänder att se vitare ut genom att investera i ett läppstift med blå undertoner. Snygga nyanser är rött, plommon och bourgogne.

5. För ett omedelbart lyft: investera i ett par nya glasögonbågar i en härlig färg. Snygga nyanser som passar de flesta är mörkgröna, vinröda eller mörkblå.

6. Om ditt hår känns klibbigt och fett på morgonen kan ett torrschampo kännas som en skänk från ovan. Plus att din frisyr får ny volym! Testa till exempel Bumble and Bumble Hair Powder, cirka 200 kronor.

7. Om din hud känns röd, torr och irriterad kan det bero på ditt tvättmedel. Kolla i stället i märken som inte innehåller parfym eller andra ingredienser som kan orsaka allergi. Leta efter Astma- och allergiförbundets symbol!

8. För hud som ser piggare ut: investera i hudprodukter som innehåller retinol eller glykolsyra. Det är ämnen som hjälper din hud att se fräschare och jämnare ut.

9. På vintern är det lätt att känna sig blek och glåmig. Lösningen heter brun-utan-sol, som numera finns för både ansiktet och kroppen. Många märken har dessutom produkter som gradvis ger huden en solkysst look - vilket också begränsar risken för ojämna fläckar.

10. Om du inte redan har en ögonfransböjare är det hög tid att skaffa dig en nu. Inte nog med att dina ögonfransar kommer att se längre ut, dina ögon kommer också att kännas större och få dig att se piggare ut.

Källa: Okänd


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0